The Dirtydogs består av følgende personer :
Marius Pedersen Vokal / gitar
Anders Bøe Gitar
Chris Jacobs Trommer
Kristian Flåten Bass
Oscar Zio Gitar
Martin Osvold Synth / mandolin mm.
Kristian Flåten (Tjaa, The Funkypops, Toxic Waste) dukker her opp med et spennende band som har base i Oslo. De spilte på Revårock i 2007. Her er hva de sier om seg selv i 2011 :

The Dirtydogs har dressa seg opp, miksa drinkene med en del pop, en del rock, og slengt i en indiesvenske som rørepinne. Deres nye singel The Failure Of Barney Stinson / Iron Square tar deg i handa og leder deg trygt inn i sommerens lange lyse netter.

De har siden fjorårets debutplate Bedtime For Jokers, brukt tiden godt og har gått gjennom et aldri så lite stilskifte. De bredbeinte rockelåtene fra debuten har blitt gjort om til indiepop du må danse til når du hører på The Failure Of Barney Stinson. Dette er indiepop som følger de svenske tradisjonene hvor de sjarmerer seg gjennom gode 3 minutter. Helt i Barney Stinsons ånd, med andre ord

På Iron Square viser de at de fortsatt ikke har lagt rockeskoa og skinnjakkene så veldig langt bak i skapet. Det er mer elektroniske influenser enn tidligere, og med et storslått refreng blir dette en låt man skriker seg hes til når festen når sin topp.

The Dirtydogs kan høres på Myspace.

Les mer om The Dirtydogs på deres hjemmeside